با توجه به موارد استفادهای که آسانسور در ساختمانهای مسکونی، سازمانها و ادارات و مراکز تجاری و اداری و … دارد و ماهیت این وسیله پراستفاده ممکن است خسارات جانی و مالی مختلفی را هر ساله داشته باشد. برای جبران همه هزینهها وخسارتهای جانی و مالی داشتن بیمه آسانسور میتواند بخشی از نگرانی های جبران چنین حوادثی را کم کند. در این مقاله به بررسی این موضوع میپردازیم که بیمه آسانسور چیست و چه پوششهایی را برای افراد ارائه میکند؟
بیمه آسانسور چیست و به عهده چه کسی است؟
تهیه بیمه آسانسور برای همه ساختمانهای اداری و تجاری و مسکونی معمولا بر عهده مدیر ساختمان میباشد. چرا که اگر اتفاقی پیش آید که خسارت جانی و یا مالی به همراه داشته باشد مالک، مدیر ساختمان، شرکتهای سرویس و نگهداری آسانسور مسئول حادثه هستند و باید خسارت پیش آمده را جبران نمایند. از این رو تهیه بیمه آسانسور برای پرداخت چنین خساراتی علی رغم اجباری نبودن این بیمه نامه، لازم و ضروری میباشد.
وظایف مدیر ساختمان در رابطه با بیمه آسانسور چیست؟
معمولا همه مدیران ساختمان از زمان نصب و راه اندازی و در زمان استفاده از آسانسور وظایفی را بر عهده دارند که باید به صورت دورهای تمامی موارد ذیل را انجام دهند:
- همه آسانسورها از زمان نصب و راه اندازی اولیه باید از لحاظ داشتن گواهی استاندارد از موسسه استاندار ایران بررسی و کنترل شوند چرا که برای تهیه پایان کار ساختمان از شهرداری، داشتن گواهی استاندارد آسانسور الزامی میباشد.
- هر مدیر ساختمانی موظف است که برای سرویس و نگهداری آسانسور با شرکت های معتبر که دارای مجوز فعالیت از وزارت صنایع و معادن هستند، قرارداد سالیانه داشته تا در زمان های مقرر برای بررسی آسانسور مراجعه کرده و بررسی های لازم برای سلامت آسانسور را انجام دهند.
- تهیه بیمه مسئولیت آسانسور از یک شرکت معتبر بیمه ای برای تمامی آسانسورهایی که در ساختمان نصب هستند باید از طرف مدیر ساختمان انجام شود.
- ممکن است که هر ساختمان دارای دو نوع آسانسور نفر بر و حمل بار باشد که بر اساس مشخصات هر آسانسور باید بیمه آسانسور توسط مدیر ساختمان تهیه شود.
آیا بیمه مسئولیت آسانسور اجباری است؟
بیمه مسئولیت آسانسور بیمه نامه اجباری نیست اما به خاطر اتفاقاتی که ممکن است به هر دلیلی در زمان استفاده از آسانسور پیش بیاید داشتن بیمه آسانسور الزامی به نظر می رسد. اما از نظر قانون الزامی برای خرید بیمه مسئولیت آسانسور وجود ندارد.
مطلب مرتبط: چرا باید ساختمانها را بیمه زلزله و آتش سوزی کنیم؟
بیمه آسانسور بیشتر مناسب چه مراکزی است؟
معمولا در همه ساختمانهای اداری، تجاری و مسکونی چند طبقه استفاده از آسانسور برای سهولت در رفت و آمد یکی از ابزارهای ضروری برای زندگی بوده و تبدیل به یکی از تاسیسات اصلی هر ساختمان شده است. از این رو هر ساختمانی که آسانسور نفر بر و یا آسانسور حمل بار داشته باشد بهتر است که بیمه آسانسور داشته باشد. به عنوان مثال ممکن است بر اساس نیاز هر ساختمان چند نوع آسانسور در آن مورد استفاده قرار گیرد، مخصوصا در بیشتر ساختمان های تجاری که آسانسور حمل بار در کنار آسانسور نفر بر وجود دارند، تهیه بیمه آسانسور برای هر کدام از آسانسورها بر اساس نوع و مشخصات همان آسانسور الزامی میباشد.
پوششهای بیمه آسانسور چیست؟
در بیمه آسانسور بر اساس مشخصات و ظرفیت هر آسانسور و پوششهای مورد درخواست بیمه گذار تعهدات آن بیمه نامه مشخص میشود. به عنوان مثال در هر آسانسور نفر بر، تعداد افراد مجاز به صورت ظرفیت آسانسور در مشخصات فنی آسانسور ذکر شده است و بیمه نامه دقیقا بر اساس این مشخصات از سوی شرکت بیمه صادر میشود. اما در بیمه های آسانسور حمل بار بیمه گذار میتواند علاوه بر پوشش جانی پوشش مالی را نیز برای بیمه نامه خود خریداری نماید.
پوششهای جانی و مالی بیمه مسئولیت آسانسور عبارتند از:
- پوشش فوت
- پوشش نقص عضو
- پوشش هزینه های پزشکی
- پوشش خسارت مالی برای آسانسورهای باربر
میزان تعهدات در هر بیمه نامه بر اساس شرایط و مشخصات آن آسانسور و شرایط درخواست بیمه گذار مشخص میشود.
کدام شرکتها بیمه آسانسور ارائه میکنند؟
همه شرکتهای بیمه، بیمه آسانسور را در زیر مجموعه بیمههای مسئولیت ارائه میکنند. اما قیمت بیمه آسانسور در همه شرکت های مختلف بیمه با هم تفاوت دارد. از این رو برای محاسبه قیمت بیمه آسانسور می توانید با ارائه موارد زیر قیمت بیمه آسانسور را محاسبه نمایید. شرکت های پر طرفدار در بیمه آسانسور عبارتند از:
- بیمه آسانسور ایران
- بیمه آسانسور البرز
- بیمه آسانسور دانا
- بیمه آسانسور پارسیان
- بیمه آسانسور معلم
- بیمه ی آسانسور رازی
- بیمه آسانسور سرمد
- بیمه آسانسور سامان
- بیمه آسانسور کوثر
- بیمه آسانسور آرمان
- بیمهنامه آسانسور کارآفرین
قیمت بیمه آسانسور چطور محاسبه میشود و چقدر است؟
استعلام هزینه بیمه آسانسور بر اساس چند فاکتور زیر محاسبه میشود:
- نوع کاربری آسانسور
- ظرفیت آسانسور بیمه شده
- میزان تعهدات مورد درخواست بیمه گذار
- تعداد طبقات توقف
- سن آسانسور
در برخی از شرکتهای بیمه موارد زیر به حق بیمه آسانسور اضافه می شود:
- اگر کابین آسانسور بیمه شده بدون درب باشد ۵درصد اضافه نرخ به قیمت بیمه آسانسور اضافه می شود.
- بیمه آسانسور در ساختمان های تجاری و اداری ۱۰ درصد اضافه نرخ به حق بیمه اضافه می شود.
- بیمه آسانسور برای آسانسورهایی که در ساختمانهای بالای ۱۰ طبقه نصب شده اند ۱۰ درصد اضافه نرخ دارد.
- اگر مسئولیت نصاب نگهدارنده و سرویس کار تحت پوشش قرار بگیرد ۲۰ درصد به حق بیمه اضافه می شود.
- اگر چند مورد از موارد گفته شده که دارای اضافه نرخ روی حق بیمه می شوند و از سوی بیمه گذار درخواست داشتن پوشش را داشته باشد علاوه بر اضافه نرخ های موجود، ۲۰ درصد دیگر مازاد به حق بیمه اضافه می شود.
در محاسبه بیمه آسانسور بر اساس تعهدات پزشکی مورد درخواست و بر اساس ظرفیت آسانسور میتوانید قیمت بیمه آسانسور را در یک جدول مقایسه کنید.
شرایط بیمه آسانسور
برای استفاده از بیمه آسانسور برای نصب و ایمن سازی آسانسور و آپارتمان ها و مراکز تجاری و …. وجود دارد. برای دریافت بیمه آسانسور باید تمام نکات ایمنی رعایت شده و بعد آن برای دریافت بیمه نامه اقدام شود. شورای عالی استاندارد آیا طبق مصوبهای که منتشر کرده است، که بیمه آسانسور بدون استاندارد غیر قانونی است؛ تنها ساختمانهایی که از آسانسور بهرهمند هستند، میتوانند از این بیمهنامه استفاده کنند.
بیمه آسانسور بدون استاندارد
همانطور که به آن اشاره کردیم بیمه خسارت شامل آسانسورهای غیراستاندارد نمیشود، به همین منظور دارندگان آسانسور و مدیریت ساختمان به عنوان مسئول نگهداری،قبل از تهیه بیمه نامه آسانسور باید دو نکته مهم را رعایت کنند؛ مورد اول استاندارد آسانسور است که هر ساله باید نزد سازمان ملی استاندارد ایران تمدید شود. انجام این کار دشوار نیست شما کافیست برای کسب اطلاعات بیشتر وارد سایت سازمان ملی استاندارد شوید.
نکته دومی که باید به یاد داشته باشید این است که در رابطه با بیمه نامه آسانسور، در هنگام بروز خسارت یکی از مدارکی که شرکتهای بیمه برای پرداختهای خسارت از شما طلب میکنند، استاندارد آسانسور میباشد بنابراین حتما هر ساله برای تمدید استاندارد آسانسور اقدام نمائید چرا که آسانسورهای فاقد استاندارد تحت پوشش بیمه آسانسور قرار نمیگیرند.
مدارک لازم برای پرداخت خسارت بیمه مسئولیت آسانسور
در زمان خسارت، بیمه گذار باید ظرف مدت ۵ روز کاری خسارت را به اطلاع شرکت بیمه برساند. برای پرداخت خسارت باید مدارک زیر به شرکت بیمه تحویل داده شود:
- صورت حساب بیمارستان
- قبوض پرداخت شده
- شرح عمل جراحی
- خلاصه پرونده بیمارستان
- تصویر شناسنامه و کارت ملی مصدوم
مدارک مورد نیاز برای دریافت خسارت از بیمه مسئولیت برای آسانسور درصورت فوت فرد
اگر فرد هنگام استفاده از بالابر دچار حادثه شده و در نهایت این حادثه منجر به فوت اون شود، بیمه بالابر خسارت او را پرداخت خواهد کرد. مدارک مورد نیاز برای دریافت خسارت از بیمهنامه یاد شده شامل مدارک زیر است:
- کپی برابر اصل گواهی فوت
- کپی برابر اصل شناسنامه باطل شده
- تصویر برابر اصل گزارش نیروی انتظامی
- کپی برابر اصل گزارش پزشکی قانونی
- کپی برابر اصل گواهی حصر وراثت
- رای دادگاه
مشاوره و خرید آنلاین بیمه آسانسور
برای خرید بیمه آسانسور حتما باید بیمه گذار فرم پیشنهاد بیمه مسئولیت آسانسور توسط بیمه گذار بر اساس مشخصات کامل آسانسور مورد بیمه از قبیل ( نوع درب طبقات، نوع درب کابین، نوع موتور گیربکس، نوع اجزاء تشکیل دهنده تابلو فرمان، نوع ترمز و سال نصب) تکمیل شود. تعداد طبقات، ظرفیت، نوع کاربری و آدرس ساختمان مورد بیمه ، نحوه سرویس و نگهداری آسانسور، میزان تعهدات درخواستی بیمه گذار همه مواردی هستند که باید از سوی بیمه گذار به شرکت بیمه گر اعلام شود.
شما میتوانید با ارسال فرم درخواست خرید بیمه آسانسور ، منتظر تماس کارشناسان بیمه تایم باشید. شما میتوانید از طریق بیمه تایم مقایسه قیمت بیمه آسانسور در بین شرکتهای مختلف بیمه را انجام داده و مناسبترین بیمه نامه را انتخاب نمایید.
اگر سوالی در زمینه بیمه آسانسور دارید میتوانید در زیر همین پست از کارشناسان بیمه بپرسید
سوالات متداول
خرید بیمه آسانسور بر عهده کیست؟
خرید بیمه آسانسور بر عهده مدیر ساختمان است. در صورتی که اتفاقی بیفتد و آسانسور بیمه نداشته یا زمان آن تمام شده باشد، مسئولیت جبران خسارت بر عهده مدیریت است.
آیا در صورت نقص فنی آسانسور خسارت پرداخت می شود؟
خیر. برای استفاده از بیمه آسانسور به منظور جبران خسارت، مدرک مبنی بر سالم بودن و سرویس ماهیانه باید به شرکت بیمه گر تحویل داده شود.
آیا بیمه آسانسور اجباری است؟
خیر؛ اما اگر اتفاقی بیفتد، تمامی مسئولیت بر عهده مدیریت ساختمان است.
درود بر شما، چنانچه بیمه گذار اول در قرارداد بیمه اسانسور شرکت سرویس کار منظور شده باشد و بیمه گذار دوم مدیر ساختمان و بعلت تغییر در مدیریت ساختمان و عدم رضایت شرکت تعمیرکار تعویض شود ایا بیمه اسانسور نیز خاتمه می یابد یا تا پایان قرارداد دارای اعتبار است.
سلام دوست عزیز. بیمه مسیولیت آسانسور به آدرس صادر شده است و کافیه که به بیمه گر اطلاع بدین تا تغییرات رو طی الحاقیه اعمال کنن و بیمه نامه بصورت کامل ادامه خواهد داشت
سلام. ایادیه به شخص حادثه دیده دراسانسوربخاطرخرابی باطری اصطراری اسانسور تعلق میگیردیانه ایامدیرحق توقف اسانسورراتاتعویض باطریها داردیانه باتشکرازشما
سلام اقای فرهمند عزیز . بله تعلق میگیره و مسئول چنین حوادثی مدیر ساختمان و شرکت اسانسوری است که بازدید های دوره ای را باید انجام بده.
آیا پرداخت خسارت آسانسور در همه شرکتهای بیمه منوط به داشتن برگه استاندارد ادواری سالیانه از اداره استاندارد می باشد؟
سلام . بله از مدارک لازمه برای صدور بیمه نامه آسانسور برگه استاندارد ادواری سالانه می باشد.
سلام چه مدارکی لازم هست واسه بیمه ساختمان
خانم وهاب عزیز ، منظورتون از بیمه ساختمان بیمه آتش سوزی ساختمان است یا بیمه مسئولیت ساختمانی؟
با سلام
احتراما سوالی که دارم از این بابت هست که در صورت حادثه و درخواست خسارت ایا داشتن مدرک استاندارد اولیه یا ادواری برای دریافت خسارت اجباری هست یا خیر
بله ، جناب حائری باید در زمان خسارت مدارک به صورت کامل به شرکت بیمه اطلاع داده شود.
آیا برای بیمه آسانسور ، فبل از بیمه نمودن ، آسانسور باید به تایید اداره استاندارد ایران برسد ؟ هر سال این کار باید انجام شود ؟
آقای دهکردی عزیز بله باید به تایید اداره استاندارد ایران برسه و هر سال باید این کار انجام بشه.
آفرین تیم محتواتونتمیز کار کرده
فقط به نظرم وقتی مینویسید نیمفاصلهها رو رعایت کنید 🙂
حتما، تشکر از نکته سنجی شما
ممنون غزال عزیز
با سلام
بهترین شرکت برای بیمه آسانسور در یک مجتمع مسکونی واقع در شمال کشور کدام است؟
جناب کامران ، تقریبا همه شرکت های بیمه ،در ارائه بیمه اسانسور خوب عمل می کنن.
با سلام
احتراما سوالی که دارم از این بابت هست که در صورت حادثه و درخواست خسارت ایا داشتن مدرک استاندارد اولیه یا ادواری برای دریافت خسارت اجباری هست یا خیر
جناب حائری بستگی به شرایط بیمه نامه ای که خریداری کرده اید دارد ولی معمولا همه شرکت های بیمه استاندارد اولیه و بازدید ادواری رو الزامی می دونن.
با سلام و عرض خسته نباشید
سوالی که هست این اگه کسی پروانه کسب تعمیر و سرویس اسانسور داشته باشه برا بیمه کردن اسانسور کفایت میکنه
جناب صالحی بزرگوار برای بیمه کردن آسانسور ارائه گواهی استاندارد کافی است.
سلام
باتوجه باینکه درزمان بروز سانحه، شرکت خدماتی آسانسور محکوم میباشد، هزینه بیمه بعهده چه کسی است؟
جناب عطارها اگر شرکت خدماتی محکوم هست و قصوری متوجه بیمه گذار نیست و بالتبع آن شرکت بیمه نیز مبلغی بابت این خسارت پرداخت نمی شود.
سلام. قانونا چه کسی مدیر ساختمان محسوب میشود؟ همینکه ساکنین ساختمان به زبان و شفاها توافق کنند که یک نفر (مثلا من که مستاجر هستم) مدیر ساختمان بشود کفایت میکند؟ یا باید کتاب و دفتر و قرارداد در بین باشد؟ من که مستاجر هستم و به صورت توافقی مسئولیت پیگیری سرویس های ماهانه آسانسور به من سپرده شده اگر بیمه آسانسور را به نام خودم بگیرم در هنگام وقوع حادثه چه تبعاتی برای من خواهد داشت؟
معمولا مدیر ساختمان بر اساس تفاهمی که بین اعضای ساختمان انجام می شود به عنوان مدیر ساختمان شناخته می شوند و در زمان خسارت هم ممکن است مدرکی به صورت کتبی به عنوان صورت جلسه تنظیم کنید که به امضای همه همسایه ها رسیده باشد.
باسلام
چرا هیچ اطلاعاتی در زمینه مدارک لازم جهت پرداخت دیه یا خسارتها بعداز حادثه آورده نشده؟
درچه صورت مبلغ بیمه نامه پرداخت نخواهد شد؟
آیا نیاز به تایید استاندارد دارد؟
پایان کار میخواهد؟
شرکت نگهداری آسانسور حتما باید رسمی و جزو شرکتهای مورد تایید استاندارد باشد؟
و …..
جناب محمد بزرگوار پرداخت دیه در هر خسارت بیمه ای بر اساس نظر کارشناس و رای دادگاه مشخص می شود و نوع حادثه و اتفاقی که افتاده همه در تعیین خسارت موثرند.
سلام اگر آسانسور فاقد استاندارد ادواری باشد بیمه بهش تعلق میگیره یا خیر
بیمه آسانسور معلم بیمه تون می کنه.
درود بر شما،
آیا اگر در کابین آسانسور دوربین مدار بسته نصب شود ، خسارت را بیمه پرداخت میکند؟
اقای وحید عزیز منظورتان چه خسارتی هستش؟
سلام دلیل اختلاف قیمت سه برابری شرکتها در صدور بیمه آسانسور به چه دلیله؟ در حالی که همشون یک میزان خسارت میدن؟
جناب حسین بزرگوار پایه قیمت بیمه آسانسور در شرکت های مختلف با هم فرق داره به خاطر این موضوع هم قیمت بیمه آسانسور شرکت ها با هم متفاوت می باشد.
سلام
آیا بیمه گزار آسانسور باید مدیر ساختمان باشد یا شرکت آسانسوری
جناب مجتبی بهتره که بیمه گذرا بیمه آسانسور مدیر ساختمان باشه.
سلام شما فرمودید که اگر استاندارد ادواری نداشته باشد بیمه معلم اون رو بیمه میکند در زمان جبران خسارت چطور با مشکل مواجه میشیم یا بیمه قبول میکنه چون الان ساختمان ما همچین شرایطی دارد یعنی استاندارد ادواری نداریم ولی بیمه معلم هستیم.
ممنون از حسن توجه شما .
عرض ادب
چطور امر به این مهمی که مخاطره آمیز هم هست الزام قانونی ندارد….!؟ مثلا در املاک استیجاری شاید هیچ مالکی برای گرفتن استاندارد اولیه ویا استاندارد ادواری و اقدام به کسب بیمه نامه معتبر اقدام نکند و سلامت استفاده کنندگان از آسانسور به خطر بیافتد…. لطفا راهنمایی بفرمایید چطور مستاجرین، مالکین رو به تمکین این مورد مجاب کنند….
با سپاس
جناب دانیال مسئول اتفاقات افتاده بر عهده مدیر یا هیات مدیره هر ساختمان می باشد و از این رو باید این افراد به فکر تهیه بیمه آسانسور باشند.
باسلام
برای ساختمان هایی که سال ساخت قبل از ۱۳۷۵ می باشند امسال اقدام به نصب آسانسور کرده اند چون ساختمان قدیمی است لذا استاندارد به این نوع آسانسور ها تعلق نمی گیرد
نحوه بیمه این ساختمان ها به چه صورت انجام می گیرد
ممنون اگر راهنمایی بفرمایید
جناب رضایی می تونید بیمه آسانسور شرکت بیمه معلم رو خریداری نمایید.
با سلام. آسانسور ساختمان ما ۳ سال پیش راه اندازی شده و استاندارد هم همون زمان گرفته شده. آیا تمدید استاندارد هر سال لازم است ؟ در صورت بروز مشکل و هنگام دریافت هزینه یا خسارت از بیمه آیا وجود استاندارد update شده نیاز است و یا همان استاندارد اولیه کفایت میکند ؟
جناب قربانی استاندارد آسانسور فقط یکبار ارائه می شود و تمدیدی برای این مورد لازم نمی باشد. فقط باید سرویس های ماهانه توسط یک فرد مجرب به صورت مرتب و ماهانه انجام بگیرد.
سلام برای گرفتن استاندار ادواری چگونه باید اقدام کرد؟
با سلام
اگر مدیر ساختمانی روی اسانسور ریموت نصب کند و ازین ناحیه اتفاقی برای فردی بیفتد بیمه پوشش میدهد یا خیر
لطفا مستند قانونی رو بفرمائید
جناب بهنام عزیز پوشش های بیمه اسانسور برای دستگاه هایی می باشد که از لحاظ فنی مشکی نداشته و مورد بازرسی و چک انجام بشه.
سلام، خواهش میکنم لطفا جواب بدین خیلی ضروریه. اگه اسم شرکت سرویسکار تو قسمت مربوط به سرویسکار در بیمه نامه قید بشه ولی در قسمت بیمه گذار فقط نام مدیر مجتمع باشه، آیا سرویسکار محکوم شده میتونه از بیمه استفاده کنه؟
جناب رضوی در همه بیمه نامه ها خسارت فقط به بیمه گذار پرداخت می شود و در صورت مشخص شدن ذینفع خسارت به ذینفع هم امکان پرداخت دارد اما سایر افراد نمی توانند از این بیمه نامه استفاده کنند.
با سلام ، جهت دریافت خسارت بیمه آسانسور آیا استاندارد ادواری ضروری میباشد یا خیر؟
جناب پورر موسوی بستگی به شرایط بیمه نامه تون داره که ایا شرط استاندارد ادواری رو داره برای پرداخت خسارت یا این که نه.
باسلام و احترام
آیا داشتن استاندارد اولیه و ادواری آسانسور برای بیمه نمودن آسانسور اجباریست ؟
یا
اگر آسانسوری استاندارد اولیه و ادواری نداشته باشد و بیمه شده باشد ، درصورت وقوع حادثه ، پرداخت خسارت به آن تعلق می گیرد؟
اگر اجباریست پس آسانسورهای قدیمی که امکان گرفتن استاندارد ندارند چه اقدامی برای بیمه باید انجام دهند؟
جناب محسن عزیز در پرداخت خسارت ارائه گواهی استاندارد الزامی هست و باید آسانسور بیمه شده استاندارد داشته باشد.
با سلام
برای آسانسورهای که بیش از ۲۰ سال قبل نصب شده اند و آن زمان استاندارد آسانسور وجود نداشته است، چه باید کرد ؟ در حال حاضر بیمه کردن آن در شرکتهای بیمه منوط به داشتن گواهی استاندارد است.
جناب فرزین آیا تا الان بیمه نامه ای برای آسانسورتون صادر شده ؟
سلام
آیا برای دریافت خسارت جانی، پزشکی و یا مالی از شرکت بیمه، پایان کار شهرداری نیز لازم است؟
در مورد آپارتمان های تعاونی ساز که هنوز پایان کار شهرداری و سند رسمی ندارند، در صورت استاندارد سازی و بیمه نمودنِ اسانسور، خسارت پرداخت می شود؟
جناب فرامرزی برای دریافت خسارت نیازی به پایان کار شهرداری نیست و خسارت با توجه به شرایط درج شده در بیمه نامه انجام میشود.
با سلام، ساختمان ما قولنامه ای و بدون پایان کار است، یک پارکینگ مشاع دارد و آسانسور به نحوی ساخته شده که انتهای آن روی پارکینگ است و با تیرآهن و نبشی پوشانده شده است و بر روی زمین نیست، عمر کلی ساختمان هم بالای ۱۰ سال است، در چنین شرایطی آیا میتوان آسانسور را بیمه کرد یا اگر اتفاقی بیفتد بیمه با توجه به مشکلات موجود جبران خسارت میکند؟
جناب عباس عزیز، معمولا بیمه آسانسور توسط سرویس کاران اسانسور انجام می شود. پرداخت خسارت با توجه به نظر کارشناسان خسارت در زمان خسارت پرداخت می شود.
محاسبه هزینه بیمه مسئولیت مدیر ساختمان به چه شکله؟ باید خود مدیر ساختمان همه مبلغ رو بده یا اینکه بین ساکنین پخش میشه؟
هزینه بیمه اسانسور بخشی از هزینه های جاری ساختمان می باشد و مدیر ساختمان هزینه این بیمه نامه را از شارژ ساختمان تامین می کند.
همانطور که میدانید برای استفاده از بیمه در مواقع حادثه، باید قرارداد سرویس و نگهداری آسانسور را با یک شرکت دارای مجوز داشته باشیم و به بیمه نشان دهیم آیا آن شرکت دارای مجوز باشد کافیست؟ یا باید آن شرکت حتما عضو سندیکا باشد؟
درود وقت بخیر
من چهارماهی هست مجدد آسانسور رو بیمه کردم ولی میخوام مدیریت ساختمان رو به شخص دیگری منتقل کنم
میتونم بیمه رو هم به اسم ایشون منتقل کنم؟ایشون هم مالک هستند.چون میترسم بنامم باشه وقتی قراره یکی دیگه مدیرباشه و تعمیرات و سرویس هم بعهده ایشون میشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید.سپاس از شما
جناب محسن می تونید شخص دیگه رو به عنوان ذینفع بیمه نامه به صورت الحاقیه در بیمه نامه ثبت نمایید.
سلام روز خوش، آیا برای گرفتن خسارت بیمه آسانسور نیاز به تایید مرجع قضایی است؟
درشرایط بعضی از بیمه ها این مورد نیست ولی در شرایط خصوصی بیمه معلم وجود دارد.یعنی خدای نکرده آسیبی به کسی برسد ما باید برویم دادگاه و پیش قاضی طرح دعوی کنیم بعد از رسیدگی که زمانبر هم هست تازه بریم سراع بیمه مدارک بدهیم برای دریافت خسارت!!!