بیمه تایم
دوره تنتظار بیمه عمر و بمیه تکمیلی

دوره انتظار بیمه عمر و تکمیلی چه مدت می باشد؟

۴
(۱)

دوره انتظار یکی از شرایط بیمه‌های تکمیلی و عمر می‌باشد که در این دوره از بیمه نامه پوششی از بیمه نامه را برای بیمه شده ارائه نمی‌کند. این که دوره انتظار بیمه تکمیلی چیست؟ مدت دوره انتظار بیمه تکمیلی چه مقدار است؟ دوره انتظار بیمه عمر چیست؟ چه مواردی شامل دوره انتظار می‌شوند؟ همه این سوالات مواردی هستند که در ادامه به پاسخ همه آن‌ها خواهیم پرداخت.

کدام بیمه ها دوره انتظار ندارند؟

معمولا بیمه های اموال از جمله بیمه بدنه، بیمه شخص ثالث، بیمه آتش سوزی، بیمه مسئولیت و … دروه انتظار ندارند و پوشش‌های بیمه نامه از ساعت ۱۲ شب همان روز برای مورد بیمه جاری می‌شود.

کدام بیمه ها دوره انتظار دارند؟

بیمه تکمیلی انفرادی و بیمه تکمیلی گروهی و بیمه‌های عمر دارای دوره انتظار هستند. فرد بیمه شده بعد از دوره زمانی مدت انتظار می‌توانند از پوشش‌های این بیمه نامه استفاده نمایند.

دوره انتظار بیمه تکمیلی چیست؟

دوره انتظار در بیمه تکمیلی شامل برخی از پوشش‌ها می‌باشد که شرکت بیمه در بازه زمانی دوره انتظار برخی از پوشش‌های بیمه نامه را نمی‌توانند استفاده کنند.

کدام بیمه های تکمیلی دوره انتظار ندارند؟

بیمه‌های تکمیلی انفرادی معمولا دوره انتظار دارند. برخی از بیمه‌های تکمیلی گروهی هم  دربرخی از شرایط دوره انتظار دارند. اما معمولا بیمه‌های تکمیلی که در دوره تمدید هستند و یا بیمه‌های تکمیلی گروهی که تعداد نفرات بالا دارند هم بیمه تکمیلی بدون دوره انتظار می‌باشند.

چرا دوره انتظار برای بیمه های تکمیلی وجود دارد؟

با توجه به ماهیت بیمه‌های تکمیلی و پوشش های این بیمه نامه ، معمولا برای برخی از پوشش‌ها با سقف تعهدات بالا در بیمه نامه دوره انتظار دارند. این علت هم برای کاهش میزان خسارت بیمه تکمیلی می‌باشد.

دوره انتظار در بیمه تکمیلی شامل چه مواردی می‌باشد؟

معمولا در بیمه های تکمیلی برای موارد بستری و جراحی ۳ ماه دوره انتظار و برای زایمان ۹ ماه تا ۱۲ ماه در نظر گرفته می‌شود. البته دوره انتظار بیمه‌های تکمیلی گروهی معمولا برای هیچکدام از موارد فوق فاقد دروه انتظار می‌باشند و از ابتدای قرارداد می‌توانند از همه پوشش‌های بیمه نامه شان استفاده نمایند.

دوره انتظار در بیمه عمر شامل چه مواردی می‌باشد؟

در بیمه نامه‌های عمر ، دوره انتظار شامل پوشش بیماری‌ها و در برخی از شرکت‌ها و بیمه نامه‌ها برای پوشش فوت می‌باشد. البته ممکن است بیمه شده در طول مدت داشتن بیمه عمر در پرداخت حق بیمه عقب افتادگی داشته باشند و برخی از پوشش ها مجدد برای استفاده دوره انتظار دریافت کنند.

میزان دوره انتظار بیمه عمر چقدر است؟

میزان دوره انتظار بیمه عمر معمولا ۶ ماه برای پوشش امراض می‌باشد. اگر بیمه نامه تان پوشش امراض داشته باشد می‌توانید از این پوشش بعد از ۶ ماه استفاده نمایید.

 

دوره انتظار بیمه تکمیلی تامین اجتماعی

بیمه تکمیلی تامین اجتماعی برای بازنشستگان ، بیمه آتیه سازان حافظ می‌باشد که این بیمه نامه فاقد دوره انتظار برای بیمه نامه های تکمیلی می‌باشد.

دوره انتظار بیمه تکمیلی سامان

دوره انتظار بیمه تکمیلی سامان برای زایمان ۹ ماه و برای بستری و جراحی ۳ ماه می‌باشد.

دوره انتظار بیمه تکمیلی دی

دوره انتظار بیمه تکمیلی دی برای زایمان ۹ ماه و برای بستری و جراحی ۳ ماه می‌باشد.

دوره انتظار بیمه تکمیلی SOS

دوره انتظار برای بیمه تکمیلی SOS برای زایمان ۱۲ ماه و برای بستری و جراحی ۳ ماه می‌باشد.

استعلام و خرید بیمه تکمیلی

برای استعلام و خرید بیمه تکمیلی می توانید از طریق سامانه بیمه تایم اقدام به مقایسه و خرید بیمه تکمیلی نمایید. کارشناسان بیمه تایم شما را در خرید انواع بیمه تکمیلی همراهی خواهند کرد. خرید بهترین بیمه عمر و بهترین بیمه تکمیلی از طریق سامانه بیمه تایم با مقایسه بی طرفانه این بیمه نامه ها قابل انجام می باشد.

امتیاز شما به این مطلب چند است؟

میانگین امتیاز ۴ / ۵. تعداد رای ۱

خیلی متاسفیم که این مطلب رضایت شما رو جلب نکرد!

لطفا با نظر خودتون مارو در ارتقا این مطلب یاری کنید

چه موردی رو میتونیم در این مطلب بهبود بدیم؟

ماندانا بیات کارشناس ارشد بیمه - کارگزاری رسمی بیمه مرکزی

اضافه کردن نظر