بیمه مسافرتی چیست؟
مسافرت خارج از کشور برای همه خوشایند است اما ممکن است حوادث و اتفاقاتی پیش بیاید که همه خوشیهای سفر را از ما بگیرد. گم شدن مدارک در سفر، تاخیر در پرواز، حتی هزینه درمان بعضی از بیماری های ساده مثل سرماخوردگی، و درد دندان میتواند هزینه و دردسر زیادی برای شما داشته باشد. برای همین خرید بیمه مسافرتی می تواند دلگرمی و آرامش خاطری باشد برای هر مسافر.
شرکتهای کمکرسان در بیمه مسافرتی
شرکتهای بیمه داخل کشور برای ارائه خدمات بیمه نامههای مسافرتی خارج از کشور شعبه و یا نمایندگی ندارند، برای همین در جهت ارائه خدمات به مسافران خارج از کشور با برخی از شرکتهای بیمه خارجی همکاری میکنند، برخی از این شرکتهای عبارتند از:
- Reise schutz
- MidEast
- Afro Asia
- Allianz
- SOS
- EVASAN
پرداخت خسارت بیمه مسافرتی
با توجه به این که خسارت اتفاق افتاده در این بیمه نامه خارج از کشور بوده و مسافر هیچ دسترسی به نمایندگی بیمه داخل کشور ندارد، روند پرداخت خسارت برای این بیمه نامه کمی متفاوت میباشد. پیگیری خسارت در بیمه نامههای مسافرتی به شرح زیر است،
بیمه شده (مسافر) در طول مدت سفر در هر کجا که باشد در زمانی که حادثهای رخ دهد و یا هزینه درمانی برای وی ایجاد شود، با شمارهای که روی بیمه نامه مسافرتی درج شده است تماس گرفته و مشخصات بیمه نامه مسافرتی خود را به صورت نام بیمه شده، شماره بیمه نامه و مدت اعتبار بیمه نامه را به اپراتور اطلاع دهد. برخی از شرکتهای بیمه دارای اپراتور فارسی زبان هستند و کار شما راحت است. چراکه ممکن است اتفاقی بیافتد که شما قادر نباشید شرح حادثه را صورت کامل به اپراتور انگلیسی زبان بیان کنید. ولی در صورت نداشتن اپراتور فارس زبان مسافر میتواند صورتحسابهای پرداخت شده در طول سفر خود را، بعد از بازگشت، هزینه یا خسارت اتفاق افتاده را در کشور محل اقامت خود با ارائه مدارک دریافت نمایید. بر اساس حادثهای که اتفاق افتاده، شرکت بیمه اقدامات لازم را برای پرداخت خسارت را انجام می دهد. در ادامه به نحوه پرداخت خسارت می پردازیم.
پوششهای بیمه مسافرتی
در واقع خساراتی که ممکن است در طول سفر برای شما بیافتد و شرکت بیمه هزینه های خسارتی شما را پرداخت می کند، به عنوان پوششهای بیمه مسافرتی میباشند. این پوششها با توجه به نوع حادثه، شرکت بیمه خدمات بیمهای متفاوتی را ارائه میکند. در زمان خرید بیمه مسافرتی پوششهای بیمه مسافرتی را در شرکتهای مختلف بررسی کرده و خریداری نمایید چرا که ممکن است در شرکتهای مختلف بیمه پوشش های متفاوتی ارائه شود. پوششهای بیمه مسافرتی عبارتند از:
هزینه های فوری دندان پزشکی
اگر در طول سفر نیاز به کشیدن و معالجه دندان و یا حتی درمان عفونت دندان داشته باشید می توانید از این پوشش بیمه نامه مسافرتی استفاده نمایید. این پوشش دارای فرانشیز 25 یورویی می باشد.
هزینه های پزشکی و بستري در بیمارستان در خارج از کشور
شاید پیش آمدن هزینه های پزشکی و درمان در زمان سفر خارج از کشور یکی از نگرانی های همه ما باشد که خدای نکرده اگر چنین اتفاقی برای هریک از ما در سفر بیافتد، مبلغ بالایی را بابت هزینه های ساده درمان و بستری بپردازیم، بیمه نامه های مسافرتی بر اساس شرایط بیمه نامه پوشش های لازم را بر اساس سقف تعهدات بیمه نامه ای به بیمه گذاران ارائه می نماید. این پوشش نیز دارای فرانشیز بوده و اغلب شرکت های بیمه از جمله بیمه سامان ، پارسیان و کارآفرین و پاسارگاد برای این پوشش فرانشیز 25 یورویی لحاظ می کنند. البته برای خسارات جسمی خاص و برای موارد بستری بیش از 24ساعت، این پوشش فرانشیز نخواهد داشت.
جابجایی و یا بازگرداندن مسافر (بیمه شده) به کشور محل اقامت در طول سفر بر اثر حادثه و یا بیماری
در این پوشش در زمان بیماری و یا حادثه، شما می توانید از بیمه نامه مسافرتی خود استفاده کرده و با انتقال به یک مرکز درمانی و یا بازگرداندن مسافر (بیمه شده) به کشور محل اقامتش کارهای درمانی وی را انجام دهید. برای انتقال مسافر به کشور محل اقامتش شرکت بیمه از طریق تماس تلفنی و هماهنگی با مراکز درمانی و تشخیص تیم پزشکی و پزشکان معالج ، تصمیمات لازم برای انتقال و یا بازگرداندن وی را انجام می دهند.
بازگشت اعضای درجه یک خانواده به همراه مسافر بیمه شده
اگر حادثه ای اتفاق بیافتد که منجربه بیماری ناگهانی و یا بستری شدن بیش از 10 روز مسافر شود، شرکت بیمه هزینه بازگشت یکی از همراهان درجه اول بیمه گذار را پرداخت می کند، این پوشش در صورتی پرداخت می شود که همراه بیمه شده توانایی پرداخت هزینه سفر با وسیله نقلیه شخصی خود و یا وسیله نقلیهای که در ابتدای سفر مورد استفاده گرفته را نداشته باشد.
بازگرداندن جسد مسافر بیمه شده به ایران در صورت فوت
چنانچه فرد بیمه شده (مسافر)، در طول سفر فوت نماید ، شرکت بیمه اقدامات لازم را برای انتقال فرد بیمه شده به ایران را پرداخت می نماید، ولی هزینه های خاکسپاری و مراسم ترحیم از این پوشش مستثنی هستند.
سفر اضطراری یکی اعضای درجه یک خانواده مسافر بیمه شده
ممکن است اتفاقی بیافتد که بیمه شده به علت حادثه و یا بیماری 10 روز در بیمارستان بستری شود، شرکت بیمه هزینه رفت و برگشت به محل بستری شدن وی را تا سقف 85 یورو را پرداخت می کند. هزینه ها و مدت اقامت همراه در شرکت های مختلف متفاوت می باشد.
هزینه بازگشت به کشور به علت فوت یکی از اعضای نزدیک خانواده
اگر یکی از اعضای نزدیک خانواده فوت نماید و مسافر بیمه شده بخواهد به کشور محل اقامتش بازگردد ، شرکت بیمه هزینه بازگشت وی را پرداخت می نماید. برای برخی از شرکت های بیمه از جمله بیمه کارآفرین، بیمه سامان، پاسارگاد و پارسیان ارسال برخی از مدارک به شرکت بیمه از جمله گواهی فوت و … برای این پوشش الزامی می باشد.
هزینه تحویل دارو
زمانی که مسافر داروهای اضطراری خود را در طول سفر گم کند، اگر این دارو ها حتی قبل از سفر توسط پزشک تجویز شده باشد، شرکت بیمه هزینه ارسال داروها را به طور کامل پرداخت می نماید.
حواله تضمینی وجه نقد
گم شدن و یا به سرقت رفتن وجه نقد همراه مسافر ممکن است برای هر فردی اتفاق بیافتد که با ارائه مدارک قانونی تا سقف تعهدات مشخص شده بیمه ای، وی می تواند از شرکت بیمه تا سقف مشخص شده این مبلغ را دریافت کند، سقف این پوشش در شرکت های بیمه از جمله بیمه مسافرتی کارآفرین ، بیمه مسافرتی سامان ، بیمه مسافرتی پارسیان، بیمه مسافرتی پاسارگاد تا 850 یورو می باشد. این پوشش به شرطی ارائه می شود که فرد بیمه شده در ایران تا سقف 850 یورو به صورت چک ، وجه نقد و یا حواله نزد شرکت بیمه می سپارد.
پیگیری و پرداخت هزینه برای مسائل حقوقی
ممکن است برای فرد بیمه شده در زمان سفر یک مشکل حقوقی پیش آید که کارشناسان شرکتهای بیمه برای مسافران کمکهای لازمه به صورت مشاوره و سایر خدمات را ارائه میکنند، البته این هزینه به جز مواردی میباشد که به علت رعایت نکردن قانون یا خسارت وارد شده توسط وسیله نقلیهای که مالک آن بیمه گذار باشد را پرداخت میکند. سقف این پوشش در شرکتهای بیمه مختلف از جمله بیمه مسافرتی کارآفرین، بیمه مسافرتی سامان،بیمه پاسارگاد و بیمه مسافرتی را تا سقف 1500 یورو پوشش می باشد.
در بیمه مسافرتی پارسیان و بیمه مسافرتی کارآفرین این پوشش تا 1500 یورو پرداخت می شود ولی در بیمه مسافرتی پاسارگاد این پوشش تا 150 یورو قابل پرداخت می باشد.
گم شدن و یا به سرقت رفتن مدارک شناسایی
اگر مدارک شناسایی مسافر(از جمله پاسپورت و شناسنامه و …) در طول سفر به سرقت رفته و یا گم شود، شرکتهای بیمه از جمله بیمه مسافرتی کارآفرین و بیمه مسافرتی سامان و بیمه مسافرتی پاسارگاد هزینههای مربوط به صدور المثنی و یا حتی مدارک کنسولی را تا سقف 200 یورو را پرداخت مینماید.
یکی از مزایای بیمه مسافرتی سامان این است که علاوه بر سقف 200 یورو، سایر اطلاعات لازم را در اختیار سایر سازمانها(کنسولگری و سفارت خانه و … ) را قرار میدهد.
پوشش تاخیر در حرکت
در زمان سفر با هر وسیله نقلیه عمومی ممکن است تاخیردر زمان حرکت وسیله نقلیه هزینه هایی از قبیل هزینه های حمل و نقل ، اقامت در هتل و همچنین تامین غذا را برای مسافر ایجاد نماید که با داشتن بیمه مسافرتی بر اساس سقف و ساعت تاخیر همه خسارات پرداخت می شود.
- در صورت تاخیر بیش از 6 ساعت تا 12 ساعت، تا سقف 45 یورو
- در صورت تاخیر بیش از 12 ساعت تا 18 ساعت، تا سقف 90 یورو
- در صورت تاخیر بیش از 18 ساعت تا 24 ساعت، تا سقف 135 یورور
- در صورت تاخیر بیش از 24 ساعت، تا سقف 180 یورو
البته در حالت کلی سقف تعهدات بیمه نامه حداکثر تا 180 یورو می باشد.
این پوشش در بیمه مسافرتی سامان، بیمه مسافرتی کارآفرین ، بیمه مسافرتی پاسارگاد، بیمه مسافرتی پارسیان برای تاخیرهای بالای 6 ساعت پرداخت میشود.
بر اساس شرایط بیمه مسافرتی استثنائاتی برای این پوشش در همه شرکتهای بیمه (بیمه مسافرتی سامان، بیمه مسافرتی کارآفرین، بیمه مسافرتی پاسارگاد، بیمه مسافرتی پارسیان) وجود دارد که این موارد عبارتند از:
- اگر تاخیر در حرکت ناشی از اعتصاب کارکنان شرکت هواپیمایی، فرودگاهی مبدا ء مقصد و یا شرکت های خدماتی طرف قرارداد آن ها تحت پوشش نمی باشند.
- تاخیر در پروازهای چارتر و غیر عادی از موارد مستثنی می باشند.
- تائیدیه کتبی در مورد تاریخ و زمان حرکت و دلایل تاخیر را از شرکت حامل و یا نمایندگان آن را دریافت می نمایند.
- محاسبه خسارت های مربوط به این بخش از زمان تایید رزو جا برای حرکت انجام می شود.
جبران خسارت گم شدن بار تحویلی به هواپیما:
در صورت گم شدن بار توسط شرکت هواپیمایی، تا سقف مشخص شده در بیمه نامه خسارات پرداخت می شود، بر اساس فهرستی که بیمه گذار به شرکت بیمه ارائه می دهد از قبیل محتویات و مشخصات محموله، اگر تا 21 روز بعد، بار پیدا نشود، بر اساس سقف مشخص شده خسارت پرداخت می شود.
سقف این تعهدات در شرکت های مختلف متفاوت می باشد ، برای بیمه مسافرتی سامان و بیمه مسافرتی ایران برای هر کیلو بار ، 20 یورو تا سقف 800 یورو خسارت پرداخت می شود.
برای بیمه مسافرتی پارسیان و بیمه مسافرتی پاسارگاد ، بیمه مسافرتی کارآفرین تا سقف 200 یورو خسارت پرداخت می شود.
البته برخی از اشیاء قیمتی از قبیل وجه نقد و کارت های اعتباری، جواهرات، پول و … تحت پوشش نمی باشند.
یافتن و ارسال بار و ملزومات شخصی
در صورت پیدا شدن بار و یا ملزومات به سرقت رفته و یا گم شده در طول سفر، شرکت بیمه هزینه ارسال بار پیداشده را به بیمه شده را پرداخت می نماید.
تاخیر در رسیدن چمدان ها
اگر باری که همراه فرد بیمه شده تا مدت معین به وی تحویل داده نشود، شرکت بیمه با تاییدیه شرکت هواپیمایی تاخیر در ورود بار را به وی پرداخت می کند. میزان پوشش یوروی برای بیمه مسافرتی پاسارگاد و بیمه مسافرتی پارسیان تا 100 یورو می باشد. البته در برخی از شرکت های مختلف بیمه از جمله بیمه مسافرتی سامان اگر بار بیمه گذار تا 12 ساعت به وی تحویل داده نشود ، شرکت کمک رسان تا سقف 250 یورو برخی از هزینه ها را تا 48 ساعت پرداخت می کند.
حوالی تضمینی وجوه نقد
در طول سفر فرد بیمه شده می تواند تا یک سقف مشخص را در ایران نزد شرکت بیمه مسافرتی به صورت چک ، نقد و یا حواله به ضمانت گذاشته و در خارج از سفر کشور معادل همان مبلغ را به صورت حواله دریافت کند.
بازگرداندن کودکان به ایران در صورت فوت و یا بستری شدن
ممکن است فرد بیمه شده یا همان مسافر در طول سفر فوت نماید و یا بیمار شده و یا به هر علت نتواند مراقب فرزند خود باشد، بر اساس بیمه نامه مسافرتی ، شرکت بیمه با نظرات یک فرد بزرگسال هزینه بازگشت وی را پرداخت می نماید. در شرکت های بیمه سن کودکان متفاوت می باشد.
دادن اطلاعات درمانی برای زمان اضطراری
در زمان حادثه در سفر، شرکت بیمه موظف به ارائه اطلاعاتی از قبیل پزشک، دندانپزشکی و حتی نزدیکترین محل درمانی از قبیل بیمارستان و … را در اختیار مسافر قرار دهد. البته برخی از شرکت های بیمه در زمان حادثه اقدامات لازم را برای مسافر انجام می دهند و نیاز به کسب اطلاعات در این باره را نخواهید داشت.
نحوه پرداخت خسارت در بیمه مسافرتی
با اعلام خسارت به شرکت بیمه، پرداخت خسارتها به دو شکل انجام میگیرد. در روش اول برخی از شرکتهای بیمه کمک رسان خارجی با بیمارستان و یا هر سازمان دیگر در خارج از کشور به صورت مستقیم تماس گرفته و هزینه خسارتهای پیش آمده را مستقیما به آنها پرداخت میکنند، اما در روش بعدی برخی از شرکتهای بیمه امکان چنین کاری را نداشته و مسافر باید شخصا خسارتش را پرداخت نماید و بعد از بازگشت از سفر و مراجعه به کشور صورت حساب پرداخت شده و هزینه های خسارت خود را به شرکت بیمه تحویل میدهد و شرکت بیمه بعد از بررسی خسارات و هزینهها، مبلغ خسارت را به حساب وی پرداخت مینماید.
استثنائات بیمه نامه مسافرتی
بیمه نامه مسافرتی نیز همانند سایر انواع بیمه نامه ها دارای استثنائاتی میباشد که اگر چنین خساراتی اتفاق بیافتد تحت پوشش نمی باشد
1-مواردی که بیمه گذار به صورت مستقیم و یا غیر مستقیم قصد سوء استفاده از شرکت بیمه را داشته باشد.
2-برخی از بلایای طبیعی از جمله سیل و زلزله و آتشفشان
3-خسارات ناشی از تروریسم و جنگ و برخی از اقدامات نیروهای مصلح در زمان صلح
4-خسارت ها در اثر جنگ با اعلام قبلی و یا بدون اعلام قبلی و یا مداخله بین المللی با استفاده از زور و خشونت
5-هزینه های درمانی برای برخی از بیماری هایی که فرد بیمه شده قبل از سفر یا قبل از اعتبار بیمه نامه دچار آن باشد.
6- خسارت های ناشی از مواد و تشعشات رادیو اکتیو و فعل و انفعالات هسته ای
7-مرگ ناشی از خود کشی و یا صدماتی که در اثر عمل مجرمانه وارد شود
8-مرگ در اثر برخی از مسابقات ورزشی همانند اسب ذوانی و کوه نوردی و … که در حالت عادی معمول و خطرناک هستند.
9- اشخاص مقیم دائم و یا دانشجویان خارج از ایران.
10-خسارات ناشی از حوادث خطرات شغلی بیمه شده که طبق قانون به عنوان حوادث شغلی و یا کار قلمداد میشوند.
11-خسارت هایی که ناشی از استفاده از برخی از داروهای روان گردان و یا مشروبات الکلی و یا ومواد مخدر و یا مصرف داروهایی که به تجویز پزشک نباشد و اتفاق افتاده باشد.
12- عوارض ناشی از بیماریهای روانی و جنون.
13-درمان های توانبخشی از جمله فیزیوتراپی و توان بخشی و آفتاب درمانی باشد.
14-هزینه استفاده از پروتزها، وسایل اتوپدی و یا ارتودنسی و عینک
15-برخی از موارد ناشی از بارداری و زایمان و عوارض ناشی از آن و یا سقط جنین اختیاری باشد.
16-پرداخت خسارت برای باری که شکننده و یا فاسد شدنی باشد و یا به خوبی بسته بندی نشده باشد
17-هزینه های ناشی از برخی از اقدامات پیشگیرانه و یا واکسیناسیون باشد.
18-هزینه درمان آب گرم، آفتاب درمانی و یا درمان به منظور زیبایی
19-هزینه انجام برخی از عمل های جراحی که به تشخیص پزشک شرکت بیمه می توان بعد از مراجعه به کشور محل اقامت می توان به تعویق بیاندازد.
20-بیماری های شیوع یافته در جهان بر اساس گزارش آمار سازمان بهداشت جهانی
21-خسارت های ناشی از تاخیر در پروازهای چارتری و غیر عادی
22-خسارت هایی که در اثر استفاده از وسایل نقلیه غیر متعارف مانند پاراگلایدر و هلی کوپتر باشد
23-تحریم قطعی و موقت پرواز توسط مقامات ارشد فرودگاه و سازمان های مشابه در صورتیکه قبل از سفر به این موضوع آگاه باشد.
شرایط بیمه نامه مسافرتی
هر کدام از شرکت های بیمه برای بیمه نامه های مسافرتی که ارائه می کنند شرایط متفاوتی را دارند. اما در مجموع همه شرکت ها تقریبا در تعهدات تا حدودی شبیه هستند . برخی از سفارت خانه ها بیمه مسافرتی مورد تایید خود را پیشنهاد می نمایند . بنابراین سوالی که برای بیمه گذاران پیش می آید ( اینکه بیمه مسافرتی مورد قبول سفارت آلمان ، بیمه مسافرتی مورد قبول سفارت فرانسه ، بیمه مسافرتی مورد قبول سفارت ایتالیا ، بیمه مورد قبول سفارت آلمان ) هر کسی با توجه به مطالعه و اطلاع از شرایط شرکت های بیمه می تواند بهترین بیمه مسافرتی خارج از کشور را انتخاب و خریداری نماید:
مدت زمان سفر
هر مسافری بر اساس مدت زمانی که قصد سفر دارد می تواند بیمه نامه مسافرتی را تهیه نماید، البته اعتبار بیمه نامه مسافرتی از زمان خروج از مرز و مهر دار شدن گذرنامه شروع می شود. مدت زمانی که شرکت های بیمه می توانند بیمه مسافرتی خریداری نمایند به ترتیب زیر می باشد.
مدت سفر در بیمه های مسافرتی در همه شرکت های بیمه به ترتیب زیر می باشد:
1 تا 7 روز
15 – 8 روز
23 – 16 روز
31 – 24 روز
45 – 32 روز
62 – 46 روز
92 – 63 روز
ششماهه
یکساله
خرید بیمه مسافرتی بر اساس مدت سفر انجام می شود، توصیه ما به افرادی که در طول سال چندین بار مسافرت خارج از کشور دارند، خرید بیمه نامه مسافرتی شش ماهه و یکساله است، چراکه از لحاظ اقتصادی بسیار به صرف می باشد.
سن بیمه گذار
در همه شرکت های بیمه برای بیمه نامه های مسافرتی دسته بندی سنی انجام می دهند و هر سنی در یک طبقه قرار می گیرد که در محاسبه نرخ بیمه مسافرتی تاثیر گذار می باشد.
تا 12 سال
13 تا 65 سال
66 تا 70 سال
71 تا 75 سال
76 تا 80 سال
81 تا 85 سال (یا بالای 81 سال)
البته برخی از شرکت های بیمه از جمله بیمه مسافرتی ایران افراد بالای 85 سال را نیز بیمه می کنند.
مناطق تحت پوشش در بیمه نامه مسافرتی
با بیمه نامه مسافرتی همه شرکت های بیمه، همه کشورهای سراسر جهان را البته با دسته بندی های مختلف تحت پوشش قرار می دهند. هر مسافر با توجه به کشوری که قصد سفر به آن جا را دارد بیمه نامه خود را خریداری می نماید، طبقه بندی کشورهای تحت پوشش به شرح زیر می باشند:
- طبقه بندی کشورها در بیمه نامه مسافرتیکشور های عضو شینگن (بیمه مسافرتی شینگن)
- سراسر جهان
- کلیه کشورهای جهان به جز آمریکا و کانادا و ژاپن
- کلیه کشورهای جهان به جز آمریکا و کانادا
- کشورهای حوزه خلیج فارس
- کشورهای الحاجی (مخصوص حج)
- ترکیه ، خاورمیانه و آفریقا
- طرح دانشجویی
مدت اعتبار پوشش های بیمه مسافرتی
مدت اعتبار بیمه نامه های مسافرتی از زمانی که مهر خروج روی پاسپورت مسافر بیمه شده بخورد شروع می شود. ممکن است مسافر بیمه نامه را برای مدت یک هفته خریده باشد ولی مهر روی پاسپورت وی 10 روز بعد از خرید بیمه نامه بخورد. اعتبار بیمه نامه از زمانی که مهر خروج از کشور بخورد شروع می شود و وی تحت پوشش قرار می گیرد.
سقف تعهدات در بیمه مسافرتی
در جبران خسارات بیمه نامه های خسارتی در هر شرکت بیمه ، سقف تعهداتی از طرف شرکت های مختلف بیمه وجود دارد. معمولا سقف این تعهدات بین 10 تا 30 هزار یورو می باشد که هر فرد با توجه به کشور مقصد و یا شرکت بیمه ای که قصد سفر به آن جا دارد، سقف تعهدات خود را انتخاب می کند.
حق بیمه مسافرتی
در محاسبه حق بیمه مسافرتی ، عوامل متعددی دخیل هستند از قبیل ، سن بیمه گذار، مدت بیمه نامه ، منطقه تحت پوشش و سقف تعهدات خسارت. که پیشتر به توضیح همه موارد پرداخته ایم.
تخفیف های گروهی در خرید بیمه مسافرتی
از جمله تخفیفاتی که همه شرکت های بیمه می توانند به بیمه نامه های مسافرتی ارائه نمایند ، تخفیف های گروهی در خرید بیمه مسافرتی می باشند.
شرکت های بیمه ارائه دهنده بیمه مسافرتی
در توضیح انواع بیمه مسافرتی ، معمولا همه شرکت های بیمه خدمات مسافرتی را ارائه می کنند، اما در نوع خدمات ارائه شده تفاوت هایی را با یکدیگر دارند. گران ترین بیمه مسافرتی یا بیمه مسافرتی ارزان ، بهترین بیمه مسافرتی نیست. در انتخاب بهترین بیمه مسافرتی خارج از کشور حتما کیفیت خدمات ارائه شده را در شرکت های بیمه مختلف را با هم مقایسه کرده و خریداری نمایید تا در زمان خسارت به مشکل نخورید. برای مقایسه آنلاین بین شرکت های مختلف در بیمه نامه های مسافرتی و نرخ بیمه مسافرتی خارج از کشور تا خرید آنلاین بیمه مسافرتی تا صدور آنلاین بیمه مسافرتی می توانید از سامانه بیمه تایم برای داشتن بهترین بیمه مسافرتی خارج از کشور استفاده کنید.
شرکتهای مختلفی بیمه مسافرتی را ارئه میدهند که از میان آنها میتوان به شرکتهای زیر اشاره کرد:
- بیمه مسافرتی سامان
- بیمه مسافرتی آسماری
- بیمه مسافرتی ملت
- بیمه مسافرتی دی
- بیمه مسافرتی ما
- بیمه مسافرتی کارآفرین
- بیمه مسافرتی پاسارگاد
- بیمه مسافرتی آسیا
- …
استعلام قیمت بیمه مسافرتی
برای استعلام نرخ بیمه مسافرتی خارج از کشور می توانید به یکی از طریق زیر بسته به اینکه کجا سفر می کنیم قیمت بیمه مسافرتی خارج از کشور را دریافت نمایید.
1-روش اول تماس با شرکت های بیمه و استعلام قیمت بیمه مسافرتی از چندین شرکت مخنلف . شاید تماس تلفنی برای شما سخت باشد و زمان زیادی را صرف مقایسه و دریافت مشاوره از همه شرکت های بیمه نمایید.
2-مراجعه حضوری به شرکت های بیمه می تواند یکی از گزینه های دیگر خرید بیمه مسافرتی باشد، اما مراجعه حضوری به چندین شرکت بیمه هم دردرسرهای خاص خود را دارد که با این همه ترافیک و مشغله های کاری شاید کار عاقلانه ای نباشد.
3-برخی از شرکت های بیمه قیمت بیمه مسافرتی را به صورت آنلاین روی سایت خود قرار داده اند ولی این روش هم برای استعلام قیمت مناسب نمی باشد.
بهترین روش استعلام قیمت بیمه مسافرتی ، سامانه ای است که ما بتوانیم قیمت بیمه مسافرتی شرکت های مختلف بیمه را یکجا با هم مقایسه نماییم و از هزینه بیمه مسافرتی مطلع شویم و بهترین بیمه مسافرتی خارج از کشور را انتخاب و به صورت خرید آنلاین بیمه مسافرتی تحت پوشش قرار گیریم.
خرید بیمه مسافرتی از بیمه تایم
جهت خرید بیمه مسافرتی کافی است از طریق فرم ابتدای این صفحه اطلاعات مورد نیاز را وارد کنید تا کارشناسان بیمه تایم در سریعترین زمان با شما تماس بگیرند و مراحل خرید را برای شما انجام دهند. علاوه بر این اگر در خرید نوع بیمه مسافرتی خود سوال دارید و نیاز به مشاوره دارید میتوانید کارشناسان بیمه تایم به صورت رایگان راهنماییهای لازم را برای شما انجام میدهند.