پاساژها یکی از مراکز پرتردد شهری هستند که در ساعات مختلف شبانه روز تعداد قابل توجهی مراجعه کننده را پذیرا هستند. پاساژها و مراکز خریدی که کاربرهای مختلف از قبیل فوت کورت و سینما و … دارند بالتبع میزان افراد زیادی نیز در حال رفت و آمد می باشند. علاوه بر حوادثی که ممکن است برای افراد اتفاق بیافتد، خطر آتش سوزی ریسک دیگری است که این مرکز را تهدید می کند. در این نوشته می خواهیم به انواع بیمه های لازم برای پاساژ و مراکز خرید بپردازیم.
انواع بیمه پاساژ
همانطور که گفته شده دو نوع بیمه نامه مهم می توان برای جبران انواع خسارات ممکنه برای پاساژ ها و مراکز خرید تعریف کرد:
- بیمه آتش سوزی پاساژ
- بیمه مسئولیت در قبال افراد ثالث مراجعه کننده
- بیم آسانسور
- بیمه کارفرما در قبال کارکنان
- بیمه پارکینگ
بیمه آتش سوزی پاساژ
پاساژ ها و مراکز تجاری از جمله مکان های پر ریسک برای شرکت های بیمه از لحاظ آتش سوزی و داشتن بیمه آتش سوزی می باشد.
بیمه آتش سوزی پاساژ در شرکت های بیمه در گروه بیمه آتش سوزی غیر صنعتی و تجاری قرار می گیرد.
پوششهای بیمه آتش سوزی پاساژ
بیمه نامه آتش سوزی مراکز تجاری و پاساژ دو نوع پوشش را برای محل بیمه شده ارائه می کند:
پوشش های اصلی بیمه آتش سوزی پاساژ:
پوشش اصلی این بیمه نامه خسارتهای ناشی از انفجار، صاعقه و آتش سوزی را جبران میکند.
پوشش های اضافی بیمه آتش سوزی پاساژ
پوشش های زیر جز پوشش های اضافی بیمه نامه پاساژ هستند که بیمه گذار می تواند با پرداخت حق بیمه اضافی این پوشش ها را داشته باشد.
- پوشش زلزله و آتشفشان: همه خساراتی که به طور مستقیم در اثر زمین لرزه و یا آسیبهای جانبی ناشی از زلزله و آتشفشان به مکان بیمه شده وارد شود با این پوشش جبران می شود.
- شکست شیشه: شکسته شدن شیشههای ساختمان مورد بیمه در اثر حادثه یا برخورد جسم خارجی و یا شکست شیشه مغازه ها با یان بیمه نامه جبران می شود.
- سرقت با شکست حرز : سرقت از جمله پوشش های مطرح برای مراکز تجاری می باشد که با این پوشش جبران خسارتهای مالی وارد شده به بیمه گذار در نتیجه دزدی با شکست حرز امکان پذیر است. سرقت با شکست حرز به معنی این است که دزدی با از بین بردن یک مانع مثل شکستن یک قفل انجام شده است.
- ترکیدن لوله آب: ترکیدگی لوله آب در هر ساختمانی ممکن است اتفاق بیافتد که جبران خسارات ناشی از ترکیدگی تانکرها و لوله کشی و فاضلاب دستگاههای آبرسانی که در محل مورد بیمه نصب شده است با این پوشش جبران می شود.
- ضایعات ناشی از برف و باران: جبران خسارات ناشی از آب باران و ذوب شدن برف در این پوشش ارائه میشود. مشروط بر اینکه آب از طریق بام، گرفتگی لولهها، لبریز شدن آبراهها و ناودانها به محل مورد بیمه نفوذ کرده باشد.
- مسئولیت خسارت ناشی از آتش سوزی و انفجار در قبال همسایگان
در این پوشش مسئولیت مالی بیمه گذار در مقابل همسایگان (اشخاص ثالث) برای جبران خسارات ناشی از آتش سوزی و انفجار پوشش داده میشود.
- سیل و طغیان آب دریاها و رودخانهها: اگر مرکز خرید در نزدیگی رودخانه باشد خسارتهای ناشی از سیل، طغیان رودخانه، شکستن سدها و خروج ناگهانی آبهای سطحی از مسیر طبیعی را پوشش میدهد.
- طوفان، گردباد و تندباد : خسارات مستقیم ناشی از طوفان، گردباد و تندباد با خریداری این پوشش جبران خواهند شد.
- سقوط هواپیما، هلیکوپتر یا قطعات آنها: مراکز خریدی که نزدیک فرودگاه هستند و سایر مراکز تجاری کلیه خسارتهای مستقیم ناشی از سقوط هواپیما و قطعات آن و همچنین چرخ بال (هلیکوپتر) و قطعات آن بر روی مورد بیمه که موجب بروز خسارت گردیده باشد با این پوشش جبران می شود.
در این حالت فاصله ساختمان بیمه شده از فرودگاه در نظر گرفته میشود.
- ریزش سقف ناشی از سنگینی برف: در این پوشش خساراتی که در اثر سنگینی برف به ساختمان بیمه شده وارد شده است تحت پوشش قرار میگیرد.
- ریزش، رانش و فروکش زمین: خسارتهای ناشی از نشست زمین به علل مختلف از جمله تأثیرات خاک، ریزش متوالی باران، تغییر سطح آبهای زیرزمینی، امواج جزر و مدی و… را تحت پوشش قرار میدهد.
- هزینه پاکسازی و برداشت ضایعات: با اضافه کردن این پوشش هزینه پاکسازی وجمع آوری ضایعات ناشی از حوادث قید شده در بیمه نامه به میزان مورد درخواست بیمه گذار و حداکثر تا۲۰درصد مجموع سرمایه میسر خواهد شد.
- انفجار ظروف تحت فشار صنعتی: در این پوشش خسارت وارد شده به ظروف تحت فشار صنعتی که به علت حادثه دچار تغییر فرم، تخریب یا ترکیدگی شده باشند، جبران میشود.
- اسکان موقت: در این پوشش هزینه اجاره اسکان موقت بیمه گذار در اثر وقوع خطرات اصلی پرداخت میشود.
- نشت دستگاه آب افشان
- برخورد اجسام خارجی به ساختمان مرکز تجاری
مطلب مرتبط: بیمه مرهوناتی
قیمت بیمه آتش سوزی پاساژ
در محاسبه قیمت بیمه آتش سوزی پاساژ چند فاکتور زیر تاثیر گذار می باشند:
- نوع سازه
- تعداد طبقات
- سن ساختمان
- نوع کاربری های موجود در آن ساختمان
- میزان دسترسی به وسایل اتفاء حریق
- محل قرار گیری ساختمان
- تعداد پوشش های درخواستی در بیمه نامه
بیمه مسئولیت مراکز تجاری نسبت به افراد ثالث
با توجه به تعداد افراد مراجع کننده به مراکز تجاری ، مدیریت این ساختمان ها برای جبران حوادث احتمالی که ممکن است برای افراد اتفاق بیافتد که متوجه این مراکز باشد بیمه مسئولیت در قبال اشخاص ثالث خریداری می کنند.
پوشش های بیمه مسئولیت مراکز تجاری
در این بیمه نامه همه هزینه های جانی از قبیل هزینه های پزشکی، فوت، نقص عضو و دیه را جبران می کند. سقف پوشش برای جبران این موارد تا سقف درج شده در این بیمه نامه می باشد.
کامل ترین بیمه آتش سوزی برای مراکز تجاری و پاساژ را کدام شرکت بیمه ارائه می کند؟
اگر می خواهید بیمه نامه کاملی را خریداری کنید می توانید از مشاوره کارشناسان بیمه تایم برای مقایسه پوشش ها و شرایط شرکت های بیمه به همراه قیمت بیمه آتش سوزی کمک بگیرید. معرفی بهترین شرکت با بهترین شرایط با کم ترین قیمت می تواند موفقیت خوبی در خرید بیمه آتش سوزی باشد.
آیا مستاجر می تواند مغازه را بیمه کند؟
بله مستاجرین نیز می توانند مغازه را بیمه نمایند و ذینفع خسارت باشند. محدودیتی برای خرید بیمه آتش سوزی از مستاجر وجود ندارد.
در صورت عدم پرداخت اقساط بیمه گذار پرداخت خسارت بیمه آتش سوزی چگونه انجام می شود؟
اگر قسط عقب افتاده در بیمه آتش سوزی دارید و خسارتی برایتان اتفاق افتاده، شرط پرداخت خسارت پرداخت اقساط باقی بیمه نامه می باشد.
آیا ساختمان پلاسکو تهران تحت پوشش بیمه آتش سوزی بوده؟
واحد های ساختمان پلاسکو تحت پوشش شرکت های مختلف بیمه از قبیل بیمه آتش سوزی آسیا و ایران و دانا و … بود که پرداخت خسارت با توجه به بیمه نامه انجام شد.
خرید بیمه آتش سوزی پاساژ
برای خرید بیمه آتش سوزی می توانید درخواست خرید بیمه نامه را در سامانه بیمه تایم ثبت نمایید . کارشناسان بخش آتش سوزی بیمه تایم با شما تماس گرفته و شرایط لازم برای خرید بیمه اتش سوزی با هر پوششی مد نظر شما باشد را مشاوره می دهند.
اضافه کردن نظر