تامین امنیت محل زندگی برای خانواده مان از اولویت های مهم برای همه ما است. آتش سوزی یکی از خطراتی است که ممکن است برای هر مکانی به هر علتی اتفاق بیافتد. بیمه آتش سوزی مجتمع مسکونی یکی از انواع بیمه نامه های اجباری است که همه باید این بیمه نامه را برای منزل شان تهیه نمایند. در ادامه به بررسی شرایط خرید بیمه آتش سوزی مسکونی خواهیم پرداخت.
انواع بیمه آتش سوزی
- بیمه آتش سوزی مسکونی
- بیمه آتش سوزی اداری و تجاری
- بیمه آتش سوزی صنعتی
در همه انواع بیمه نامه پوششهای اصلی و اضافی بیمه نامه قابل خرید میباشد که بتوانند بهترین بیمه آتش سوزی را خریداری نمایند.
پوششهای بیمه آتش سوزی
همه انواع بیمه نامههای گفته شده بر اساس پوششهای اصلی و پوششهای اضافی میتوانند از داشتن بیمه نامه آتش سوزی در زمان خسارت استفاده نمایند.
پوشش های اصلی بیمه نامه آتش سوزی
پوشش های اصلی این بیمه نامه شامل مواردی از قبیل آتش سوزی، صاعقه و انفجار میباشد. اما برای داشتن پوششهای بیشتر باید هر کدام از پوششهای اضافی مورد نظرتان را خریداری نمایید.
پوششهای اضافی بیمه آتش سوزی
- پوشش زلزله
- پوشش بلایای طبیعی از قبیل سیل و طوفان
- پاکسازی و برداشت ضایعات
- ترکیدگی لوله
- پوشش سرقت با شکست حرز
- انفجار ظروف تحت فشار صنعتی
- ریزش سقف ناشی از سنگینی برف
- رانش زمین، ریزش کوه
- تصادم اجسام خارجی به ساختمان
- مسئولیت مالک در قبال خسارتهای آتشسوزی وارد شده به همسایه
- ترکیدگی لوله
- اسکان موقت ساکنین واحدهای آسیبدیده
آیا بیمه آتش سوزی اجباری است؟
بر اساس قانون تملک آپارتمان ها، از فروردین سال ۱۴۰۰ همه مالکان واحد های مسکونی باید بیمه آتش سوزی را تهیه نمایند. مبلغ حق بیمه آتش سوزی بر اساس سرمایه تحت پوشش و تعداد پوشش های بیمه نامه محاسبه میشود. در بسیاری از بیمه نامه ها فقط ساختمان محل بیمه میشود و در برخی از انواع بیمه های آتش سوزی اثاثیه و سرمایه داخل ساختمان مورد بیمه تحت پوشش قرار میگیرد. در برخی از انواع بیمه های آتش سوزی هم ساختمان و هم اثاثیه و تاسیسات و موجودی در مخل بیمه تحت پوشش قرار میگیرد. بیمه های آتش سوزی مسکونی یکی از بیمه نامه های پر فروش در انواع بیمه های آتش سوزی میباشد که در سالهای گذشته در شرکت های مختلف بیمه صادر شده اند.
بیمه آتش سوزی با مالک است یا مستاجر؟
با توجه به شرایط انواع بیمه های آتش سوزی و پوششهایی که در این بیمه نامه منظور می شود، خرید بیمه آتش سوزی میتواند هم توسط مالک و هم توسط مستاجر با توجه به توافق طرفین خریداری شود. این موضوع در همه انواع بیمه های آتش سوزی ( مسکونی ، تجاری و صنعتی) این موضع برقرار میباشد. مستاجرین می توانند فقط سرمایه داخل محل مورد بیمه را بیمه نمایند و در صورت هر گونه خسارت با توجه به سرمایه درج شده خسارت بگیرند.
مالکان هم فقط میتوانند ساختمان محل مورد بیمه را بیمه آتش سوزی نمایند و در صورت خسارت با توجه به آدرس محل مورد بیمه خسارت از شرکت بیمه تهیه نمایند.
در صورت حادثه خسارت به مستاجر پرداخت می شود یا مالک ؟
در صورت حادثه خسارت بیمه آتش سوزی به بیمه گذار و یا به ذینفعان بیمه نامه پرداخت میشود. ممکن است ساختمان توسط مالک و اثاثیه توسط مالک بیمه شود که در صورت آسیب هر دو ( هم ساختمان و هم اثاثیه) خسارت به صورت جداگانه به حساب بیمه گذار هر دو بیمه نامه پرداخت میشود.
خرید آنلاین بیمه آتش سوزی
برای خرید آنلاین بیمه آتش سوزی میتوانید درخواست خریدتان را در سامانه بیمه تایم ثبت نمایید. با توجه به سرمایه مورد درخواست شما مبلغ حق بیمه محاسبه شده و با پرداخت حق بیمه بیمه نامه تان صادر میشود. خرید انواع بیمه اتش سوزی به صورت اینترنتی امکان پذیر میباشد. اما در برخی از موارد صدور انواع بیمه آتش سوزی نیاز به بازدید دارد و در صورت بازدید بیمه نامه شما صادر میشود.
اضافه کردن نظر